Monday, June 6, 2011

setahun sudah

lambat post lagi sebab bukak blog asyik tak boleh..taktau la pasai apa...

1/6/2011 genap sudah setahun aku bekerja di company ini..banyak jugak lah dapat ilmu...terutamanya dari segi kematangan diri dan disiplin..walaupun rambut aku tak disiplin sangat..bos!!!terima kasih sebab amik aku bekerja..bos janji nak bagi bonus raya ni kan..yer ker bos ??? ye ker bos ????..bagi bos jangan tak bagi..ringan la sikit beban time raya tu...roadtax kereta pun dah nak mati ni..dekat dekat nak raya plak tu..


setahun tu kiranya setahun jagung lagi..banyak lagi yang kena belajar lagi..skang ni banyak tempat keje nak pengalaman..setakat setahun tu aku rasa company lain tak heran pun...cari kerja baru tetap juga cari..tapi aper aper pun kalau dapat tawaran baik kenapa mesti nak tolak..

akhir kata buat diri aku...semoga lebih semangat untuk majukan diri..

3 comments:

ayaa alyy said...

wah dah setahun. kejap je. ayaa lg dua bulan bru cukup setahunn.tp nk kerjaa baru. kerja niee mcm boringg :P

HonEyBuNNy said...

alhamdulillah...setahun sudah...;-)

setahun pun pengalaman jugak kan..;-)

sya hassan said...

woahh.. boss nak bgi bonus?? kasi kat sy skit...hahahaha