Tuesday, May 3, 2011

hai steamboat

lambat nampaknya nak post haha..



hari khamis yang lalu bertarikh 28 haribulan 4. 2011..aku dah bebudak kerja ke flaming steamboat..sempena meraikan seorang kawan aku (syazwan) yang hendak bertukar kerja baru..so nak ucapkan selamat bekerja baru..aku pun tengah mencari kerja baru jugak skang ni..mana tau ader rezeki dapat better offer ke...boleh tingkatkan karier lagi ke..itu yang terbaik..



company ni best dari segi enviroment juga kawan kawan yang best..kalau suatu hari nanti aku dapat bertukar kerja baru ,benda yang paling berat nak berpisah sekali adalah berpisah dengan kengkawan kerja yang best...

syazwan


bukan senang nak cari kerja yang kita rasa happy nak bekerja..

1 comment:

::FAIZ FARISH:: said...

memang berat klu nak tinggalkan kawan, apetah lagi yg sekepala..