Wednesday, October 20, 2010

boleh diguna pakai tak ni?

seperti yang kita tahu..magnet mempunyai charge negative dan juga positif. untuk menyatukannya mesti kita perlukan magnet bercharge negative dan positif.jika chargenya positif ke positif atau negative ke negative ia tidak akan bersatu

nak di pendekkan cerita

positif =boy yang agak menarik/girl yang agak menarik

negative =boy yang biasa-biasa/girl yang biasa-biasa

so,bila positif bertemu positif ...begitu juga negative dan negative..ia tidak akan bersatu..boleh digunakan dalam perhubungan percintaan manusia di masa ini..berpandukan aper yang di tengok selama ni..bukan semua tapi kebanyakannya..yang aku tgk banyak kekal lama ada golongan yang salah seorangnya bercharge positif dan seorang lagi bercharge negative...



negative ke negative ni maybe tak banyak..macam mana pulak dengan positif ke positif?

ader yang setuju?

ni bukan fakta..ni hanya kata-kata kosong...hahahahahha..jgn amik serius k

so u all bercharge yang mana satu?

aku bercharge negative...:)

16 comments:

Yatre Hayati said...

wah aku negative...mesti dapat lelaki positive !!!! suka suka !!

Hazzy Ishak said...

errr tak berapa paham

Mak Su said...

tang jodoh ni susah skit nak cakap.... ada gaks kapel yang meletops dan kekal lama, ada yang biasa-biasa, tak kekal lama. ada yang kekal lama dan neutral jer...

::FAIZ FARISH:: said...

akupun tak tau aku yg mana...... lalala

aNySs said...

if neutral mcm gamma rays camne?haha:)

farhana said...

Tak ada cas hehehehe

ayaa alyy said...

aya neutral :P

♥ Vee Violet ♥ said...

selaluya kita akan berjumpa pasangan yang punya sikap kontra...
tp understanding tu yg paling penting...
=)

eiela said...

haha sempoi je,,tapi mendalam,, i'm also negative gak.

annfrendly said...

erm betul tu...
kalau perhatikan kat sekeliling perhubungan Negative+Positive= sucess

errr.. Saye?
mustilah -ve..

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

ohhh magnet kalau tak sama menarik tapi kalau sama akan menolak

eeemmmm .... heran sekali kan

unloquacious lowqie said...

tak boleh pakai...

2jenis pasangan yang kat dunia ni:
a-sama padan (sama2 cantik or sama2 x cantik)
b-complete each other (cantik n x cantik)

apa2 pun, ur magnet theory maybe bley apply kt perangai kowt.
sorg pendiam n sorg lg byk ckp...
kompem ok,
tapi kalo 2 2 byk cakap nnt x ke jadik huru-hara??

erk.. pape pon it depends on individuality.

♥ Juliana Violet ♥ said...

Embun... Vee tag embun... you jawab ye kalau ada masa... =)

http://vee-midastouch.blogspot.com/2010/11/25-random-things-about-me.html

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
ada yang boleh di guna dan di terima

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

::asue:: said...

sy biasa2 je..-ve la kan..
mmg btol pn dlm hub tu mcm magnet..baru betul..saling melengkapi..insyaAllah kekal..nk cari y perfect, smpi ke mati xjmp..