Friday, June 4, 2010

funny la u

massage dari nombor yang tak dikenali..

dia-"salam normah,how are you?i saw u today after long time"


i reply-"sory,wrong number"

dia-"thank very much for ur reply,not wrong number.this is depend on luck"

i reply-"funny la u"

dia-"yap.this is true and somebody have desire for someone.but cant.i am going back after 2 weeks.i want small meeting u if u agree.example dinner or lunch.


i reply-"sory im boy"

dia-"ok..i am girl..hehe..


i reply-"ouh ok2..bubye"


dia-"not ok..terima kasih..selamat tinggal"


i reply-"k"

aku tak tahu orang ni salah nombor ker..atau ader orang yang nak main-main ker..aku malas nak pikir.

cuma...

aku tersenyum dan ketawa..bila aku terkenang balik kisah 6 bulan yang lalu..lebih kurang macam inilah cara ex aku buat time nak kawan dengan aku dulu..memang ini bukan dia..sebab aku kenal msg dia macam mana..cuma..benda ni wat aku teringat kisah dulu..

31 comments:

hanie@nisya said...

tu mesti kes hentam nombor phone hehee

hans said...

jiwangggggggg
hahahaha

♥CIK SHA♥ said...

eh2?ingatkan omputih mane sesat salah anta mesej..sekali pandai lak die cakap terima kasih n selamat tinggal..hehe..

aNiSa hANg tUaH said...

huaahauhaua
macam taktik nak menguji awak je nii
hehehe

sugar2 kapas strawberry said...

yeah funny..hihihi

but berani dia nk g date ngn org kn?hihi

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
saya syak mesti ada wanita yang berminat tapi takut ni.
sampai pura-pura salah mesej.
ades!

::FAIZ FARISH:: said...

Lama tak singah sini tanya kabar kau...Apa Khabar? hehehehe

iqbalsyarie said...

haha..menarik!lawak la

annfrendly said...

hahahaa.. memang kelakarlah.. tapi peliklah...mana dia dapat number u..

faiz said...

haha..nie namanya blind sms ;)

reen_sofee said...

kenangan silam.
aku dan dirimu..
huuhuh
nyanyi jap!

✿ emazwan ✿ said...

HAHA :D funny + sweet lah ;)

y@n@ M!B said...

ada gak eh org msg² camni..mmg klaka..tersenyum sorg² =)

Fifi Rahmat said...

poyo la. why dont she go on straight to the point and tell you, hello.. my name is blabla, and i am looking foward to makes friend with you.

senang. dan cepat. x perlu bazir crdt. hahaha. i rase taktik neh dah basi, tp masih fofular lg ye?

Q said...

salam ukhwah.
saya membaca ada lucunya.
apa mungkin yang berkaitan dengan kisah 6 bulan lalu.

helena's said...

perempuan yang buat?i guess dorang terlalu berani..

syahira ariff said...

ahahaha
ada org nak ushar awk lak tu
=]

*hik hik hik
dulu pun saya nyamar jadi amoi buat2 salah nombor nak usha BF sy sekarang
;]

Mak Su said...

aiya peliknya

cik paro said...

ex kamo nak kawan dgn kamo dgn cara inikah??
sungguh unik..
heheheh

ardinihumaira said...

hehe... ada juga orang cemtu.. lucu gak.. agaknya dia tengah bosan atau memang berniat nak buat cemtu ;)

aNYSs JoNG said...

mungkin org lain..xde keje nk buat...heeee~~ but xmustahil jugak tu ex u....people can change the way they type msg anytime they want it...=)

ada said...

erm,. mmg la,. kita akan tringat kat ex kita kan??? arrrgghh benci rasa itu

coki - coki said...

hahah.
mmg kelakar(:
bye bye(:

ayaa alyy said...

entah entah i kott. haha

Anne Boleyn said...

heheh.yg ni pon maybe nk kwn ngn u kot.. hehe :p


p/s: tau tak pasal Mantera?? Jom tengok blog Anne Boleyn kalau nak tau. salam singgah. :)

akuvision said...

suratan atau kebetulan?, hehehe tiada siapa yang tahu bukan?

nina said...

kekadang ada yang harap temu jodoh ngan cara 'wrong number'..hihi..
kenangan lalu memang kadang2 tekenang apeez..

feelinblue said...

psycho nyer! hahahaha
serammmm

embun d tengah malam said...

inilah yg sedang dipikirkan ni..sebab i fail benda ni

Amanda Sabariah Shamsuri said...

xperlu buang kredit balas len kali.hehe ^^ just ignore them

::cdot the dot:: said...

sengal betul...