Tuesday, December 6, 2011

kiamat!!!!

weekend 3/12/2011-4/12/2001 ..walaupun futsal cancle.sedikit rasa happy sebab chelsea menang dengan newcastle 3-0.aktiviti hari sabtu cuma melepak di rumah disiangnya dan pada malam melepak dirumah kawan aku bersama kawan-kawan yang lain sebagai tujuan nak tengok baby baru,sambil tengok produk kecantikan yang mereka jual.


hari ahadnya,alhamdulillah berkesempatan ke sungai buloh kenduri kahwin kawan masa di kolej.seorang kawan gila-gila aku dulu.dialah yang selalu teman aku pergi bershuffle kat club,kat party di kala gila enjoy dulu.yang banyak tolong aku masuk club free dulu.kata dia kalau tak pergi club dia takleh nak study,boleh kata hari-hari aku ikut dia.bagusnya dia ni dia juz pergi nk bershuffle sambil tengok-tengok orang.study boleh tahan pandai sampai ke sudan dia pernah bekerja.bagi aku dia kawan yang best sebab pengetahuan dia dan suka wat lawak.seronok kalau sembang dengan dia bab politik,hal dunia,hal agama memang dia hebat walaupun dia gila-gila.


kawan-kawan aku yang lain pangil dia "man kiamat".yang bestnya gelaran tu aku yang bagi.kenapa aku panggil dia "man kiamat"?sebabnya dulu dia suka sangat sebut kiamat.kalau dulu nak pegi club,dia takkan kata "jom pegi club!!!"tapi dia akan sebut "jom kiamat!!!".so umur makin lama makin meningkat.enjoy-enjoy pun dah lama ditinggalkan.hanya tinggal kenangan sahaja yang takkan dilupakan."SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT KAWAN AKU "MAN KIAMAT"..SEMOGA BERKEKALAN SEHINGGA KE AKHIR HAYAT

4 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

ooooo baru la tahu napa gelaran tu tok dia..heheh

camat pngntin baru...;)

::FAIZ FARISH:: said...

nice... baju simple but cntik

hati♡ said...

slmt pngantin baru man kiamat.. hihi :P

alinac lover said...

huuu.. ada jugak gitu ek heeee dah kawin pon